2008-10-23

fnurr-nu i (annan) färg!

känner du inte igen dig?
du har kommit rätt. jag har ändrat lite här. kände att det blev lite hårt med svart. och lite mycket olika färger. så nu har jag stylat om den, bloggen. tråkigare eller mesigare kanske någon tycker. eller blåare, fegare kanske renare? jag tycker att det blev lugnare iallafall.

vad tycker du?

11 kommentarer:

OttoPippi sa...

Det blev bra tycker jag!

Ses om en vecka?

mustafa sa...

mindre oroligt och hårt, fast lite otydligt eftersom vanlig text och länkar är i samma färg.

fnurr sa...

bra kommentar. var själv lite skeptisk. det är inte riktigt samma färg. men det kanske blir väldans hemligt? kan ju bero på upplösning på skärm också...ska nog uppdatera lite där...hold on!

makiato sa...

Jag tycker det är bättre och lättare att läsa med den ljusare färgen.

Heimlaga sa...

Bakgrundsfärgen gör verkligen mycket för det intryck man får, jag trodde först att jag hamnat hos någon annan blogg. Kul att det kan ändras så!

BRUNo.RANGE sa...

Är så trött på alla svarta bloggar, så detta blev bättre, dock tog nog fnurr-logon lite mer plats mot den svarta bakgrunden... eller jag vet inte. Kul när det händer grejer hur som helst!

Helena sa...

Ser jättebra ut så här! Svart bakgrund är snyggt men det är lite jobbigt att läsa texten på en sida med svart bakgrund. Tycker att man blir väldigt trött i ögonen, ja jag kanske är för gammal...

Anonym sa...

NAJS!

Nu har du mejl med bild på stuvbitar från typ längesedan som jag har hittat i en kartong i det JÄTTESTORA knapplagret på andra sidan älven. Det står ditt namn på lådan om du vill ha den. :-)
Hej hej från Knapp-Bolla-Jenny

GoSi sa...

Detta blev mycket lugnare, men din snygga fnurr-logga som jag gillar starkt blev lite anonym.

GoSi sa...

Detta blev mycket lugnare, men din snygga fnurr-logga som jag gillar starkt blev lite anonym.

Annabell sa...

Hej! Vilka jättesöta saker du syr och superfin blogg!