2008-12-09

litedittådatt.först en julebebis. hon ska ju också vara lussig på luciafirandet. så en gammal duk fick bli en julekjol. och vips ser hon ut som värsta marsipangrisen i omslagspapper. mmmmm!
sen måste jag berätta att jag gjorde något skoj i helgen. jag stod och frös fötterna av mig samtidigt som jag sålde kläder på brännö marknad. förvånad över att iallafall en del blev sålt!
skoj var det, hursomhelst!
jag har också börjat prata lite med en ny återförsäljare och hoppas på det stället. till det bättre om jag får säga det själv. mer om det när det är klart.
snart kan man också köpa fnurrkläder på signerat. ska bara ha tid att lägga upp en sida för mig där. vill också passa på att tacka niracs mamma för tyger jag fick i dag. tack!
nu ska jag kämpa vidare med att förminska ett mönster från strl. 145 cl till 100 cl. krångligare än vad man kan tro faktiskt.
mönsterkonstruktionskurs till julklapp kanske? nån som gått någon bra?

10 kommentarer:

Kånkarong sa...

Den är så fin din nya blogg, och kjolen den också! Jag är lite svag för sick-sack band även om jag inte kommit mig för att använda det på mer än en tunika till mig själv...

mustafa sa...

hello driftig, här händer det grejer.

OttoPippi sa...

Fin kjol!!!

Grattis till försäljningen (men det har jag ju redan sagt).

Och lycka till med nya återförsäljaren!!! Vad spännande! Har själv kommit på att jag knappast har tid med ngn återförsäljare. Hinner liksom knappt med mina beställningar och det jag vill göra åt knoddarna (och mig :-)).

s n o r k sa...

Amen oh vilken kjol! Helt i min smak! Gamla dukar är ju fantastiska, kolla in mina julklänningar på bloggen! Lite samma stuk!

Anonym sa...

We wish you a Merry Christmas..
/nirac

Jolbi sa...

Vilken godisbit! Som en riktigt 70-tals pepparkaka!

johanna sa...

Hejsan! Hittade precis hit och blev väldigt glad över allt fint. Du befinner dig möjligtvis inte i sthlms-området och säljer någongång?

(Kände genast igen tyget på den lilla tröjan/koftan längst upp på sidan (landskap med hus), samma tyg hade jag i mitt rum som barn och nu har min lillskrutta samma tygbit uppsatt i sitt barnrum, älskart!)

Susanna sa...

Vilken härlig bild!!! Blir alltid så glad när jag tittar in på din blogg! Fantastiskt fin kjol också, kul att göra om en duk! JAg ville klippa i vår enda julduk... men jag fick inte för min sambo...

makiato sa...

Det var en fin julkjol!

Veja cecilia sa...

jättefin kjol. och perfekt julkort:)