2008-12-11

stans bäbistätaste fik.


glädjebubblan. har fått fnurr i lokalen. jag går förbi stället varje dag på min väg till dagis där jag hämtar storasyrran och förvånas över hur många barnvagnar som man kan få plats med utanför ett hus. (som nog är ett av göteborgs finaste, förresten) ursäkta bilden...
iallafall. det är skoj att finnas där. det känns som om målgruppen känns rätt rätt om man säger så. annars sitter jag här och virkar muscher till lillasyster-mössa. snart klar.

6 kommentarer:

Ceci sa...

åhh, det fiket har jag gått förbi några gånger men utan att gå in, känndes inte helt rätt att komma dit utan bebis, men snart, snart skall jag också hänga på stans bäbistätaste fik med min lille son =)

mustafa sa...

vad kul! har inte varit där men läste om dem i gp där de ju rankades som nr 1-fiket bland parenteserna i götet.

Katharina sa...

Roligt! Grattis! Har inte heller varit där, fiiket fanns inte när jag bodde i kvarteret (och inte sonen heller iofs) och nu är jag sällan i den delen av stan (tyvärr!!). Men nu finns ju ytterligare en anledning att söka sig dit.

OttoPippi sa...

STORT GRATTIS!!!!!!! Dina snygga alster kommer att sälja bigtime där givetvis!

Kram!

Gekko sa...

Då vet jag var jag styra kosan (??? Hur är det uttrycket på svenska egentligen???) nästa gång vi är i Gbg. Kombinationen familjevänligt fik och få klämma på andras alster är ju oslagbar! Stort grattis!

Har jag förresten sagt att jag är lite avis på dina överlägsna bildbehandlingskunskaper? Är det PS du använder?

Susanna sa...

Grattis till ny försäljare! :D