2009-01-03

sämsta sybloggen.


här är verkligen syfritt just nu.
inte skoj. här sitter man i arla morgonstund med lillasyster som hämtat sig från mycoplasma och nu fått massa feber igen. (fast överaskande pigg efter en alvedon.) jag kom hem efter en trevlig kväll hos en kompis igår och somnade sent. och nu sitter jag här på första passet i väntan på att få sova en stund lite senare...trött.
önskar jag kunde blogga om dom fina hängslebyxorna, dom snyggesnygge kuddfodralen alla tre klänningarna och väskan som jag (inte) gjort. jag kanske kunde visa upp den tjusiga halsduken jag inte stickade eller den randiga slipovern som jag inte heller har stickat. kanske det fina tyget jag absolut inte fyndat.
tyvärr.
men under dagen ska granf-n ut. nu ska barrhögen undan och det ska fixas syhörna till mig.
har köpt ett litet skrivbord där symaskinerna ska vara så köksbordet slipper stå ockuperat för jämnan, eller som just nu, väldigt, väldigt o-ockuperat.

sen blir det åka av!

8 kommentarer:

BRUNo.RANGE sa...

Ja, ja vad är väl en bal på slottet... alldeles alldeles underbar. Och alla de där sakerna du faktiskt inte har gjort skulle nog ha varit fantastiskt fina i alla fall!

Y sa...

känns det bättre om jag säger att du är en av mina favoriter iallafall :-D
Här åkte vår spretiga gran-fan ut för flera dagar sedan. Skönt.

jejja_79 sa...

jag vill oxå bli av med min
granf-n. Den står i vägen så om jag mot förmodan skulle hinna sy lite får man sticksår av den där tingesten som bara står där och barrar...... =) Och de där sakerna som skulle ha blivit gjorda kan ju vänta... desto mer spännande för oss.... =)

Botilda sa...

Ogjorda saker är skatter - rätt vad det är kan man ta fram dem och göra dem (klara).

Jag vill tävla med dig om titeln förresten. Trasiga maskiner och sjuk maskinförare har gjort att allt syrelaterat legat nere i flera veckor. Fast jag har stickat en halv (tråkig) tröja.

Lilla K sa...

Man kan inte vara på topp jämt! Det kommer! God fortsättning!

Anonym sa...

Tror det blir hur bra som helst när den gröna stickiga saken är ut ur huset och syhörnan har landaat. Lycka till!

OttoPippi sa...

Så underbart för dig att äntligen få en egen syhörna!! Strunta i att du inte har bloggat alster på ett tag, inget att få det minsta ångest över. Vi alla här ute har mycket annat nu och väntar på när alla kommer igen, igen!
Kram!

Susanna sa...

:D kul med egen syhörna. Jag älskar min. (Men inspirationen lyser med sin frånvaro ändå...)