2009-01-21

timotej.


en "gräslig" klänning till en beställare som hört av sig via mejl. hon såg tyget som jag la ut här och önskade sig först en kjol i det tyget. men efter lite prat kom vi överens om att en klänning nog är bättre för den sortens tyg. risken är ju att det blir för mycket mönster i för liten bit tyg så att säga. så man inte riktigt ser vad det föreställer. jag tycker själv tyget gjorde sig riktigt fint som klänning. lillasyster kommer nog få en likadan så småningom. jag har lite mer plagg att beta av i denna beställning och har några till på lut.
jag tycker det är extremt skoj att folk som man inte känner mejlar och vill ha något som jag har gjort. man blir lite stolt!

14 kommentarer:

Mimmi sa...

Wow!!!! Så underbart fin klänning det blev av det tyget.

Heimlaga sa...

Så jättefin! Känn dig stolt med all rätt!
Tyget är också så snyggt att man nästan nyser som pollenallergiker...

www.sammyrose.blogg.se sa...

Väldigt snyggt. Ang. optiken. Jag har alltid bara kört fasta brännvidder, har hellre flyttat runt. Men så köpte jag en 17-40mm i höstas och nu använder jag nästan bara den. Men de där "rakt på bilder" tycker jag egentligen gör sig bäst med så lite vidvinkel som möjligt. Så allt håller sig rakt. typ 50 mm och upp.

LumLum sa...

Wow! Så underbar!

Anonym sa...

Ja, jag såg tyget i ett tidigare inlägg och tänkte fråga om du fick någon ledtråd till var det kom ifrån eller heter? Det var verkligen toppen och gjorde sig perfekt till en liten klänning!

Mallaching sa...

My godd! Så ***** snygg!!!

mustafa sa...

jättefin klänning och det är klart du ska vara stolt!

anna sa...

Jättesnygg klänning!!!
/Anna

BRUNo.RANGE sa...

Klart man blir stolt, och det ska du fortsätta vara! Väldigt fin klänning!

Annabell sa...

Oj, vad söt den blev!

Jes sa...

WOW det tyget passa verkligen som klänning, den är underbar. Du ska verkligen va stolt.

Stora lilla j sa...

otroligt snyggt blev det!

OttoPippi sa...

Javisst är det kul när okända personer mailar och vill ha ens grejer!!? Det är nästan uteslutande så jag får mina (få men andå) beställningar. Ovanligt många är norrmän! Jättefin var denna klänning hur som helst!

Kram!

Strömming sa...

Helt fantastiskt snygg! :D