2009-03-08

jag har slaktat och vändsytt sven fristedt.oj. kunde inte låta bli. ett litet rubrik av den bisarra sidan av fnurr. hoppas ingen tar illa upp, det är inte riktigt så farligt som det låter. jag satte saxen i fristedt-tyget och sydde en vändsydd klänning till lillasyster. hon behöver verkligen nya kläder. så här blev den.

11 kommentarer:

Kånkarong sa...

Det känns svårt ibland men klart tygerna ska komma till användning! :) Jag har alldeles för många som bara är "samlarobjekt"...

Jag har förresten ett färdigt plagg här dill dig. :) Mejla adress så kan jag skicka det någon gång under veckan.

Malin sa...

Så fantastiskt fin! Jag vill också kunna sy. :-) Tack för din fina kommentar och tack för att du hittade vår blogg - så att vi hittade din. :-)

mustafa sa...

vad kan man säga annat än att han förtjänade det.

Retro Elephant sa...

hehe, mycket fint!

//Lina

Mannagryn sa...

Så fin han blev! Vad roligt att du tyckte om det, vilken färgställning var det du fick tag på? Jag tänkte att jag ska lägga ut ett inlägg om ett eller flera tygbyten ifall du är intresserad.

anna sa...

Jättefin!!

Helena sa...

Jaaaa..., det var en uppseendeväckande rubrik!!!:-D
Tack för din kommentar inne hos mig!! Jag blir så himla avundsjuuuuk när jag ser vilka fina saker du skapar av dina retrotyger..... Vilken klänning!! Och jag älskade brollornas finbyxor. Kom av nån anledning att tänka på Lilla Anna o Långa Farbrorn när jag såg dom..... Kommer du ihåg det barnprogrammet??? Hmmm.... Jag får nog funderat ut nåt kuligare än gardiner att skapa av mina retrotyger tror jag.....
Ha det gott!!!

Thea sa...

Hahaha, skön rubrik!
Snygg blev den åsså!

Jennie sa...

Snygg!! Vilket fint tyg,

SiriR sa...

Kjempesøt kjole, likte stoffet godt.

flickanochtanten sa...

Vilka extasiga bilder du har på din blogg. Härligt. Jag har också fristedtstyg som väntar på något gott. Kan vara lika som ditt fast en annan färgställning.