2009-03-30

se här!


vad ser ni?
jo. ingenting.
absolut ingenting sytt. symaskinerna har till och med sina överdragskläder på sig och står och surar i hörnet på bordet. saxen ligger på bänken i köket och börjar slöa till sig ordentligt. tygerna i skåpet ligger och trycker i den kvava, unkna garderobsluften. och tråden på rullarna har mist sin forna spänst. det verkar ha trasslat till sig i livet för dom flesta färgerna.
i morgon är min sista dag som mammaledig. nu börjar allvaret. jag kommer att jobba heltid och pappan kommer att vara hemma med lillasyster och storasyster när hon inte är på dagis.
han är rätt kass på att sy, så där lär ni inte få se nåt.
jag kommer att jobba. antagligen rätt mycket i perioder. reklambranschen är nyckfull. och mitt i allt en flytt om en månad lite drygt. jag vet att jag har lite beställningar på väg in och att jag har lite grejer som jag är så otroligt sugen på att sy till mina barn. men det kommer inte alls sys i samma takt som förr. hoppas ni kikar in då och då ändå. för jag kommer inte sluta.
min andra blogg solrum kommer nog att uppdateras oftare.
där kanske vi syns?

13 kommentarer:

OttoPippi sa...

jag kommer att vara där, vid varje inlägg, vid din sida, även om det inte blir lika ofta som förr, mig kan du lita på :-) :-) :-)

(har nu också lagt in solrum på googlereader, så vi syns där med. mig blir du inte av med så lätt :-))

Kånkarong sa...

Du är förnuftig som även i tankarna ställer om till mindre sytid. Det är lätt hänt att det blir alldeles för sena kvällar och för lite sömn om man fortfarande vill hinna med allt! ;)

Bobo sa...

Hej Fnurr. Kan bara instämma i det du skrev (även om jag inte jobbar i reklambranschen). Jag har min sista dag som mammaledig i morgon också och lämnar hemmet till barnens pappa från och med onsdag. Hoppas bara att man kommer att orka sy en del på kvällar och helger. Ha det bra på jobbet! (Jag kommer att fortsätta följa din blogg)

sygryn sa...

Jag kommer såklart att surfa in här så fort jag ser att något nytt är på gång!!! Även solrum tittar jag in då o då! Lycka till med jobb och flytt!

Mannagryn sa...

Vi kommer att sakna fnurr inläggen, hoppas att allt kommmer att gå bra med att börja jobba och flytten. Kankse skulle vi andra bloggare ställa upp och ha syskola för mannen din?

Doris_Assar sa...

Visst kommer vi följa dig :-) Lycka till på jobbet! :-)

Madelene sa...

Håller koll på varenda inlägg du lägger in! :0)

Mallaching sa...

Följer fnurrbloggen troget via bloggkoll (tycker bloglovin e ett fånigt namn...) även solrum finns på listan :) Jag börjar jobba om en månad och får nog sakta men säkert börja ställa in mig efter samma noter jag me´

stora lilla j sa...

åh, lycka till med allvaret! jag finns kvar i väntan o längtan på ny inspiration från dig! :)

DoreDoris sa...

Håller koll via bloggkoll, så mig blir man inte av med så lätt...

Ha det gott på jobbet! Själv åker jag som sagt en månad till Bali om fyra timmar... ;)

Hello sa...

Vi väntar troget på de alster som ändå lämnar fnurr-symaskinen! Och solrum har vi också koll på.

Lycka till med allvaret!

mustafa sa...

jag är inte för det här med långa avsked så - vi ses när vi ses!

Strömming sa...

Hoppas återgången till arbetslivet inte blev för chockartad! Håller också koll på framtida fnurrigeheter!